* АКТ 14! 35М2 ДНЕВНА! ЛУКСОЗНО НОВО СТРОИТЕЛСТВО! НЕСКРИВАЕМА ГЛЕДКА!*

Продава / Двустаен апартамент, СОФИЯ, Драгалевци, 99 кв.м.

€ 197900 | |
Цена на квадратен метър: € 1 999 /m2
Тип на строителство:  тухла
Екстри:  асансьор
Обзавеждане:  Необзаведен
Година на построяванео:  2024
Спални:  1
Тераси:  1
Етаж:  2
Етажи общо:  4
Реф. №: 74584
Описание
Вашият брокер
* АКТ 14! 35М2 ДНЕВНА! ЛУКСОЗНО НОВО СТРОИТЕЛСТВО! НЕСКРИВАЕМА ГЛЕДКА!*

Детайлна информация на : www.novdom1.bg – Реф. №: 74584

Имотът Представлява: Огромна Дневна около 35м2 с кухненска част и излаз към Тераса около 6м2, Спалня 25м2, Мокро Помещение и Склад. Имотът има много възможности за преустройство! Чистата площ е около 83м2!

Цената е без ДДС!
Възможност за закупуване на паркоместа от 20 000€ без ДДС!

Отлична Локация: Имотът се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София – Драгалевци. Бърз достъп до Околовръстен път, на метри от к-с Царско село.

Строителство: Висококачествено „Ново Строителство“ – стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“.

Комплекс от затворен тип за хора с вкус и модерно мислене. Съчетание на удобствата на големия град с предимството да живееш близо до природата. Комплексът включва обслужваща част с паркови зони и нискоетажни жилищни сгради в околността.
Гъвкава схема за разсрочено плащане!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева – 0895 50 10 41, l.kolcheva@novdom1.bg

Подобни оферти

Loading...