АКТ16 * ЮГОИЗТОЧЕН * ПАНОРАМНА ГЛЕДКА КЪМ ВИТОША * ТЕЦ * ТЕРАСА ОКОЛО 30 КВ.М.

Продава / Мезонет, СОФИЯ, Красна поляна 3, 120 кв.м.

€ 238280 | |
Цена на квадратен метър: € 1 986 /m2
Тип на строителство:  тухла
Екстри:  асансьор
Обзавеждане:  Частично
Етап на строителство:  акт16
Година на построяванео:  2021
Изложение:  Югоизток
Спални:  2
Тераси:  1
Етаж:  8
Етажи общо:  8
Реф. №: 73372
Описание
Вашият брокер
АКТ16 * ТИХ И СПОКОЕН РАЙОН * ТЕЦ

Референтен код № 73372 в www.novdom1.bg!

Консултант недвижими имоти: Даниел Димитров тел: 0876600830

Имотът представлява: 1-ви етаж: Дневна с кухненска част и трапезария с излаз на панорамна тераса 31,36м2; Спалня със собствена баня и излаз на същата тераса; 2-ри етаж: Втора спалня 20,53м2 с място за огромен гардероб и собствена баня с WC 4,45м2 и склад 2,53м2; Имотът е с много възможности за преустройство. Отоплението в сградата е предвидено на ТЕЦ. Жилището се намира в сграда с Акт 16 и с правилни форми на стаите. Статут на „Апартамент“. Възможност за закупуване на подземно паркомясто на 16800 евро.

Отлична локация: Имотът се намира в най-предпочитаната част на ж.к Красна поляна, а именно 3-та част. Голяма близост до главни пътни артерии позволяващи бърз и лесен достъп до различни части на града, спирки на градски транспорт (автобуси: 11, 45, 60, 72, 77, 102, Тм. 11) магазини, учебни заведения, здравни учреждения, спирки на градски транспорт, заведения за хранене и др.

Строителство: Висококачествено „Ново Строителство“ – стоманобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“. Монолитна зидария изпълнена с най-висок клас многокамерни керамични блокове. Топлоизолационна система 10см. Силикат-силиконова фасадна мазилка с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект. Висок клас 5-камерна ПВЦ дограма с 3-слоен стъклопакет с всесезонно и К-стъкло. Естествен камък за общите части и терасите. Алуминиеви парапети с подсилено стъкло, не изискващи поддръжка, освен почистване в общите части и на терасите. Испански асансьор от висок клас ОРОНА с долно машинно, гарантиращ тихата работа на съоръжението.

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

При съвместната ни работа ‘НОВ ДОМ 1’ – извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.

Подобни оферти

Loading...