Намалена Цена – Непосредствено до Хотел „ЛЮДО“ – ТОК = ДА – Вода = ДА – Панорама – Регулация !

Продава / Парцел, ВАРНА, м-т Зеленика, 626 кв.м.

€ 50000 | |
Цена на квадратен метър: € 80 /m2
Реф. №: 57097
Описание
Вашият брокер

По джапанки до плажа – с чехлите до магазина – на минута от кръчма и спирка и на 10 минути от „Катедралата“ – Парцел с Морска и Градска Панорама и перфектен достъп на 90 метра от главния път !

Детайлна информация на : www.novdom1.bg – Реф. №: 57097

Имотът Представлява : Парцел с правилна форма и гледка към Аспарухов Плаж с площ от 626 кв.м. в район с регулация. Позволено РЗП = 380 кв.м подходящо за постройка в която могат да живеят повече от 3 семейства , като остава достатъчно място паркинг и да се „развие“ една разкошна градина където да се обособи зона за релакс и забавления !

Отлична Локация : Имота се намира непосредствено до Хотел Людо и главният път свързващ Аспарухово и Галата в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Отлична Схема на плащане:НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на горепосочения имот, съобразено с Вашите нужди до 1/3 години от закупуването НЕ ЗАВИСИМО ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ВНОСКА И НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ !!!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !

Екстри: Ток и Вода в парцела

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ : Венелин Бабанов – 0894 555 620

Моите Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи :

Телефон – Всеки Ден от 8:30 до 22:30 – 0894 555 620

Whatsapp – Денонощно: 0894 555 620

Viber – Денонощно: 0894 555 620

Messenger – Денонощно: Venelin Babanov

Email: На Вниманието на В. Бабанов – babanov@novdom1.bg

Подобни оферти

Loading...