Пътят към “Алеята на славата” на “Нов Дом 1”

Новини

Свикнали сте да слушате невероятни истории за американски предприемачи, започнали от дъното и постигнали изключителен успех. Днес, можем да заменим американските герои с български. 

Разказваме Ви още една история от “Алея на славата” на “Нов дом 1”:

…Имах един панталон и едно сако без копчета, които носих 6 дни в седмицата… Така започва кариерата си в “Нов дом 1” мениджърът на офис “Лидер” в гр. София Мирослав Стоянов. През 2014 година няма никакви познания и опит в сферата на недвижимите имоти. Няма и пари. Зад гърба си има дългове, но и още няколко неща. Амбиция, търговски умения и желание за развитие. Тези му качества са забелязани от основателите на “Нов дом 1”. Така, той започва нова страница в своя живот. По думите му, попада на точното място и среща екип, който  го обучава и развива. Днес, Стоянов има инвестиции в 16 инвестицонни имота и притежава комфортен апартамент, в който живее със семейството си. 

В началото на годината Мирослав Стоянов бе отличен от компанията с наградата “Алея на славата”. Този приз не е просто красива грамота,  която той ще подреди до останалите. Това е признание. Пътят до Алеята е лесен, ако до себе си имаш доверен партньор. За Стоянов, това е “Нов дом 1”. Приел този пример, от своя страна той помага на своите клиенти да направят правилните инвестиции, в точното време. 

Публикуваме историята на Мирослав Стоянов, точно така, както той я сподели пред своите близки, приятели, колеги и клиенти в социалните мрежи. 

 “Алея на славата” са хора от “Нов дом 1”, които благодарение на инвестиционния отдел, са имали възможност да вложат капитал по един много сериозен начин, участвайки в програмата “Прави пари, докато си почиваш”. Това са хора, които дават възможност  на много свои клиенти, да инвестират през инвестиционния отдел на фирмата и да печелят пари.”, казва още съоснователят на компанията Йордан Йорданов.  

Ако  искате и вие да станете част от „Алеята на славата“ – кандидатсвтайте за нашите свободни позиции – ЛИНК КЪМ ОБЯВАТА ЗА ВАРНА  и  ЛИНК КЪМ ОБЯВАТА ЗА СОФИЯ
Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле