За нас

"Нов дом 1" е фирма осигуряваща високо професионално съдействие при инвестиции в недвижими имоти с цел реализиране на печалби 20+% върху инвестираната сума в кратки срокове както и съдействие при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, гарантираща на клиента максимална сигурност и спокойствие по време и след сключване на сделката. Компанията изкупува имоти директно, като плащането може да бъде извършено до час както и финансира проекти! Благодарение на високо квалифицирания ни екип от брокери и юристи, ние се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-изгодните и сигурни предложения на пазара в различните му сегменти. Ако имате затруднения с продажбата или покупката на даден имот или имате свободни финанси, които желаете да инвестирате сигурно и да получите отлична печалба или просто искате да се освободите бързо от имота си във Варна или София просто се свържете с нас ние ще Ви осигурим бърза и точна консултация и ще се постараем да разрешим вашият проблем.

  Стабилните позиции на фирмата сред силната конкуренция в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.


Ние разполагаме с богата база- данни от оферти за имоти в България, включваща предложения от целия спектър на пазара- нисък и висок клас градски, ваканционни и СПА имоти, селски имоти, къщи, земя, търговски, туристически и индустриални обекти.

"Нов дом 1" предлага:


        
        - Посредничество в инвестииции в недвижими имоти 
        - Посредничество при покупка на недвижим имот
        - Посредничество при продажба на недвижим имот
        - Посредничество при наемане на недвижим имот
        - Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот
        - Изкупуване на имоти във Варна и София
        - Финансиране на проекти във Варна и София
        - Съдействие и осигуряване на банкови кредити за закупуване на имоти.  
        - Юридически консултации във връзка с водене на сделки.
        - Изготвяне на нотариални актове и подготовка на документи за изповядване на сделка.
        - Инвестиционно консултиране.
        - Доверително представителство на чуждестранни клиенти пред държавни и общински органи и институции по въпроси, свързани с придобиването на недвижим имот в България.
        - Организиране на престоя на чуждестранни клиенти във връзка с осъществяването на сделки с имоти.
        - Пълно съдействие за отпускане на банков кредит  за покупка на жилище на чуждестранни  лица.
        - Изготвяне на индивидуален вътрешен дизайн и обзавеждане на закупени недвижими имоти.

   Работата с нашата Агенция ви гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на недвижим имот или реализирането на отлични печалби в сигурни инвестиции.


Сайтът на агенция "Нов дом 1" позволява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от фирмата обекти, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти
от
до
от
до