Hladilnika Tower

Продава / Жилищна сграда, СОФИЯ, Хладилника, 12407 кв.м.

€ 0 | |
Цена на квадратен метър: € 0 /m2
Тип на строителство:  тухла
Видове отопление:  Газ
Екстри:  асансьор, гараж, с паркомясто, сот, портиер / Охрана, входа се заключва, масивна външна врата, тежести, ток, технически паспорт на сградата
Етап на строителство:  проект
Екстериор:  С разрешение за строеж, Асфалтиран път, Ток, Канализация, Луксозен имот, Затворен комплекс, Луксозни общи части, Виза, Вода, Асансьор
Стаи:  77
Етажи общо:  16
Реф. №: 76915
Описание
Вашият брокер

Впечатляващо ново бижу в квартал Хладилника, е наистина забележителен проект, който обещава да постави нов стандарт за лукс и качество в столицата. Намира се в сърцето на един от най-динамичните и бързо развиващи се райони на града, осигурявайки идеалното местоположение както за живеене, така и за инвестиция. На 100 метра от мол Парадайз, метростанция Витоша, бул. Черни връх и Филип Кутев.


В момента строителството е в начален етап, но вече демонстрира впечатляващия си потенциал. Проектиран от екип от водещи архитекти и инженери, този проект съчетава съвременна естетика с функционалност, създавайки сграда, която не само изглежда, но и функционира на изключително високо ниво.


Първоначалната вноска от 10% отразява увереността на разработчиците в качеството на техния продукт. Това показва ангажимент за прозрачност и доверие, което е от решаващо значение при такава значителна инвестиция. Тъй като строителството напредва, потенциалните купувачи могат да очакват още по-впечатляващи разкрития, които допълнително подчертават вниманието към детайла и превъзходното изпълнение, вложени в тази сграда.


Екстериорът на сградата е визуален спектакъл, характеризиращ се с елегантна фасада, която умело съчетава стъкло и камък. Големите панорамни прозорци не само осигуряват изобилие от естествена светлина, но и предлагат спираща дъха гледка към околния пейзаж, независимо дали това е величествената планина Витоша или оживения градски пейзаж.

Интериорът на сградата ще бъде не по-малко впечатляващ. Луксозните общи части ще бъдат украсени с първокласни материали и дизайнерски елементи, създавайки атмосфера на изтънченост и комфорт. Апартаментите са проектирани с внимание към детайла, като всеки елемент е внимателно подбран, за да осигури възможно най-доброто изживяване за живеене.


Освен това сградата е проектирана с мисъл за устойчивост и опазване на околната среда.

В заключение, сградата, която се строи в квартал Хладилника, е амбициозен проект, който обещава да предложи несравнимо качество, лукс и удобство. Със своя иновативен дизайн, първокласно изпълнение и ангажимент към устойчивост, той несъмнено ще се превърне в едно от най-търсените места за живеене в София, когато бъде завършен.


Подобни оферти

Loading...