Kолко е важно да се доверите на ТОП Брокер?

Новини

Сбъдване на една мечта, правилна експертиза и преценен риск. Така описваме историята на Антоанета Викторова, която живее щастливо в своя Нов Дом в София, в кв. “Манастирски ливади”. Причина за това е срещата й с Мирослав Стоянов, мениджър на на офис “Лидер” в столицата. Той открива така желания от нея имот, отговарящ на всичките й критерии – да бъде в нова сграда, на последен етаж, да има светлина и простор. А  най-важното за нея – да има гледка към връх “Камен дел” на Витоша, който има сантиментално значение за дамата. Днес, всичко това е реалност. 

Антоанета Викторова се свързва с Мирослав Стоянов, виждайки отзиви за него в Интернет. След консултациите с него, решава, че той ще е човекът, на който може да се довери. Тази оценка Стоянов получава в един особен период в световната картина. Навечерието на Ковид-19, когато настоящето е неясно, а бъдещето още по-непредвидимо. Строежът на сградата в кв. “Манастирски ливади” все още не е започнал. Въпреки това Виктороа вече знае, че “Нов Дом 1” работи с проверени инвеститори, строители и партньори, които няма да оставят мечтата ѝ непостроена. По препоръка на брокера, Викторова избира да инвестира в просторния апартамент с гледка към връх “Камен дел”, без да взима под внимание “съветите” на свои близки и приятели, че моментът не е подходящ.

Решението на Викторова е основано на един необходим и преценен риск, който води до сбъдването на една от най-големите ѝ мечти. 

Цялата история представяме във видеото:

  • Ако искате и вие да инвестирате парите си разумно и правилно
  • Да сбъднете мечтата си за Нов Дом 
  • Да получите професионална експертиза
  • Да имате достъп до оферти на имоти, които още не са излезли на пазара


Свържете се с нашите консултанти:

Във Варна:  тел. 052/999 669 ; 052/460 496  
В София:  тел. 02/ 416 00 05 ; 02/418 00 02

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле