„Нов Дом 1“ в Абу Даби

Новини

„Нов Дом 1“ в Абу Даби

10-дневна почивка с дестинации Дубай – Катар – ОАЕ и Саудитска Арабия. Така компанията “Нов Дом 1” награди най-добрите сред най-добрите си консултанти! На борда на ултра луксозния лайнер MSC Europa, брокерите се впуснаха в едно незабравимо изживяване. 

Ако искате и вие да станете част от една от най-влиятелните агенции за недвижими имоти в България, кандидаствайте за свободните ни позиции! Обява за град София ще намерите на ТОЗИ ЛИНК, а за да се присъедините към екипа във Варна, изпратете биографията си чрез ТОЗИ ЛИНК.

Вече ви разказахме как пътешествието започна в Дубай – Ако сте пропуснали, прочетете чрез ТОЗИ ЛИНК.

Време е за Абу Даби

На втория ден екипът посети Емирство Абу Даби. То е най-голямото от седемте  Обединените Арабски Емирства. Град Абу Даби е столицата на страната и център на управлението и бизнеса на ОАЕ. Той въплъщава пищният блясък, лукс и просперитет на емирствата. Абу Даби е считан за един от  най-модерните градове в света. Всичко в него подсказва разкош и екзотика. Широки булеварди, невероятни сгради с магазини, офиси и жилища и световни забележителности.

“Нов Дом 1” направи панорамна разходка из града. Посети Джамията “Шейх Зайед”. Тя е е най-голямата джамия в ОАЕ и шестата по големина в света. Носи името на основателя и първи президент на страната – шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян. Сградата е огромна и  може да побере до 46 000 поклонници. 

ТОП Консултантите посетиха Президентския дворец в Абу Даби – Qasr Al Watan (“Карс Ал Уатан”). До скоро мястото не беше отворено за обикновени посетители. Впечатляваща е залата, наречена “Духа на сътрудничеството”, мястото, където се провеждат срещи на високо ниво от лидерите на Обединените Арабски Емирства. Впечатляващо е и всичко останало!

Екипът на “Нов дом 1” се наслади на известното капучино със злато, предлагано в 7-звездния хотел The Emirates Palace. Луксът не е достъпен само за гостите на хотела. Съоръженията на The Emirates Palace са свободно отворени за всички туристи. Сградата има 114 купола, като в декора преобладават злато и мрамор. 

След невероятното изживяване, ТОП брокерите се завърнаха на борда на един от най-големите кораби в света и продължиха купона!

Повече информация за това, какво е да си топ консултант в Агенция за недвижими имоти “Нов Дом 1” – ще получите на този ЛИНК

Къде беше екипът след това и какво го впечатли най-много, четете в следващите статии.

  • Ако искате и вие да станете част от една от най-влиятелните агенции за недвижим имоти в България
  • Да имате неограничени възможности и доходи
  • Да получавате награди за високите си резултати
  • Да посещавате дестинации като Дубай, Катар, Абу Даби, Канарските острови, като поощрение от „Нов Дом 1“ на доброто ви представяне

Кандидатствайте за свободните ни позиции! Търсим нашите нови попълнения за офисите ни във Варна – кандидатствайте на този ЛИНК и в обявяваме вакантни позиции в София – ЛИНК за кандидатстване. Не отлагайте, защото „Нов Дом 1“ е вашата Нова възможност за успехи, за които дори не сте и мечтали!
Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле