„Защо не мога да продам имота си?“

Новини
Защо не мога да продам имота си

„Защо няма интерес към имота, който съм обявил за продажба?“ 

Нуждаете се от честен отговор на този въпрос? 

„Продавам прекрасен имот, но все още нямам конкретна оферта за закупуването му…“

„ Защо се случва това?“ 

ИСТИНСКИТЕ причини могат да ви шокират!  

Всеки имот е различен и има специфични проблеми, които затрудняват продажбата.Ето защо  Екип “Станков” създаде специална стратегия.Наричаме я „Анализ за максимална, реална пазарна стойност на имота.“  Нашият Анализ ще ви покаже:

  • Коя е и Как да получите абсолютно най-високата, реална цена, която пазарът ще плати за вашия имот. Обоснована с подробен СП анализ.
  • Каква е разликата между фундаменталните и козметичните проблеми на Вашия имот? Ще Ви покажем как лесни за отстраняване  „проблеми“ може да ви струват хиляди!
  • Как да подготвите имота си за продажба, така че да отговаря на пазарните изсиквания и да се превърне в магнит за купувачи. Начинът, по който живеете в даден имот и начинът, по който продавате този имот, са  ДВЕ МНОГО РАЗЛИЧНИ НЕЩА!
  • Ще проверим и анализираме  вашия имот отгоре надолу, за да разкрием истинските проблеми, които биха повлияли  върху успешната му продажба. След това ще ви кажем как да минимизирате въздействието на негативните страни и да засилите  всички  положителни характеристики … и да го продадете СЕГА!

Както сами ще се убедите , нашата стратегия е услуга на  много по-високо ниво от това, с което може би сте запознати.

Продажбата на имоти „В кратки срокове на максимална реална цена“ е нашата специалност! За разлика от други, които ще ви кажат нещо, само за да получат възможността да предлагат Вашия имот, ние ще ви покажем ТОЧНО колко струва той, като направим надежден анализ в синхрон с реалността.

Ще Ви начертаем стъпките, които трябва да извървите до успешната продажба на имота!

ИМА И ОЩЕ:  В процеса на анализа  на потенциала за продажба на имота Ви, ще Ви кажем и начините за правилното  му маркетингово позициониране в Интернет, така че да достигне до  възможно най-много потенциални купувачи.

Можете да се възползвате от „Анализ за максимална, реална пазарна  стойност на имота.“, като вземете телефона си и се обадите на  ☎ 0894 555 690

#новдом1  #novdom1  #realestateBULGARIA #попитайСТАНКОВ

Защо не мога да продам имота си

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле