Иновативна кампания за продавачите на апартаменти в София: Получавай наем, докато продаваш

Новини

Иновативна кампания за продавачите на апартаменти, които не искат да чакат, за да монетизират собствеността си, предлага агенция за недвижими имоти „Нов Дом 1“ за София. Кампанията има за цел практически да покаже защо е толкова важен изборът на брокер и да преодолее предразсъдъка на продавачите, че да работиш с агенция за недвижими имоти означава да чакаш. 

Кампанията обхваща град София и осигурява наем за продавача за времето, през което агенцията продава имота му. По този начин брокерите разглеждат имота като спешен и приоритизират продажбата му с цел постигане на максимално добра сделка за клиента спрямо предварителната оценка. Имотите, които биват включени в кампанията преминават предварително одобрение от компанията, което се извършва бързо, лесно и удобно, буквално за един ден.

Лица за контакти за всички заинтересовани са мениджърите на „Нов Дом 1“ в София – Мирослав Стоянов (+359 879 900 430) и Иван Димитров (+359 890 555 820), които са на разположение за безплатна консултация по телефон, както и за лична среща.

През септември 2022 „Нов Дом 1“ отпразнува своята 11-та годишнина, като кампанията е част от иновативния подход към пазара по случай повода!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле