12 години „Нов дом 1“ – Стартира национална кампания за насърчаване на раждаемостта и демографския прираст!

Новини

На своя рожден ден, „Нов дом 1“ обявява национална кампания за насърчаване на раждаемостта.

През своите 12 години „Нов дом 1“ преминава през най-голямата финансова криза в света. По официална информация през 2022-ра година от 3400 компании в страната „Нов дом 1“ се класира в топ 10 по обороти и в топ 6 по реализирана печалба. Компанията е  част от най-голямата световна бизнес мрежа BNI с над 300 000 представители на бизнеса в над 75 държави!

„Нов дом 1“ е първата компания в страната, която професионално посредничи на клиенти в инвестиционни сделки с недвижими имоти. Реализира за тях печалби от 20% на годишна база. Всяка година агенцията изкупува стотици апартаменти, подкрепя строителните компании и притежава дялове в едни от най-големите и значими проекти.

Днес, на  своя рожден ден компанията обяви  национална кампания, насърчаваща раждаемостта и демографският прираст, като отделя фонд за финансово стимулиране за всички представители на екипа на „Нов дом 1“, на които им предстои да станат родители. Стимулите са:

  • За първо дете – 5000 лв.
  • За второ дете – 5000 лв.
  • За трето дете – 7500 лв.

Йордан Йорданов, изпълнителен директор и съдружник в „Нов дом 1“, споделя: „Днес „Нов дом 1“ празнува своя 12-ти рожден ден! Пожелаваме си да сме здрави, екипа ни да е все по-целеустремен и професионално отдаден на своите клиенти. Все повече клиенти да предпочитат нашата компания и да постигаме нови върхове! Разбира се винаги е важно да знаем къде се намираме днес и къде искаме да бъдем утре!”

Той допълва, че децата са най-голямото щастие и се стремят членовете на екипа да бъдат максимално щастливи!

„Всичко това нямаше да бъде възможно без нашия прекрасен, целеустремен и изключително успешен екип.  Нашите брокери в градовете Варна и София реализират много по-големи финансови резултати от огромна част от българите, които се развиват в чужбина, от компютърните специалисти в нашата страна и от моряците. Ние ценим,  подкрепяме, благодарим и се стараем всячески да развиваме хората от екипа на „Нов дом 1“!”, споделя Йордан Йорданов.

„Нов дом 1“ завършва и първата си жилищна сграда за над 40 ползвателя на имоти в нея, влагайки изключително старание и качество в проекта с мотото: „В каква сграда бихме искали да живеем ние и какво качество бихме искали да получим за парите, които сме заплатили?“

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле