Нов Дом 1 отличен с наградата за „Emerging Leader“ на Employer Branding Awards 2024

Новини
Nov-Dom-1-otlichen-s-nagrada-Emerging-Leader-na-Employer-Branding-Awards-2024

Нов Дом 1 е първата българска компания, която започна социална кампания за справяне с демографската криза

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд! За иновациите в управлението на талантите, за новите успешни стратегии в HR.

Нов Дом 1, водеща компания в областта на недвижимите имоти бе наградена на първо място в категорията „Emerging Leader“ на седмото издание на Годишни награди Employer Branding Awards by b2b Media 2024. Тази награда е за компании с висок потенциал за лидерство и се връчва на тези, които се отличават с иновативност и амбиции в подходите си.

“Нов Дом 1 е първата българска компания приела демографската криза в страната за свой основен приоритет. През 2023 г. бе създадена уникална за България и за Европа социална кампания, целяща да насърчи нашите служители да имат деца. Като премиите, които даваме за първо и второ дете са 5000 лева, за трето и всяко следващо 7 500 лева” – заяви Мирослав Стоянов, мениджър на офис „Лидер“.

nov-dom-1-employer-branding-awards

Компанията се гордее със своята програма за насърчаване на раждаемостта, която предоставя финансови стимули на семействата с новородени деца. Тази инициатива не само помага на младите семейства да се адаптират към новите отговорности, но и допринася за борбата с демографската криза в страната.

Годишните награди за Employer Branding Awards не само възнаграждават най-добрите в бранша, но и насърчават нови подходи и иновативни стратегии в областта на работодателските брандове. 

Нов Дом 1 се утвърждава като компания, която предлага изключителни възможности за своите служители, които са и техни бизнес партньори.

От самото начало, Нов Дом 1 се стреми към създаването на екип, който не само да постига отлични резултати, но и да поддържа висок финансов стандарт. Затова още през първата година от създаването си, компанията въведе система за израстване и развитие, която се развива и усъвършенства постоянно.

nov-dom-1-employer-branding-awards

Основата на подкрепата, която Нов Дом 1 предлага на своите служители, е обучението. Освен стандартните практики, брокерите получават обучение и в областта на инвестициите в недвижими имоти. Това не само разширява техните знания, но и им предоставя възможност да трупат състояние, дори без начален капитал.

Фондът за бонуси, въведен от Нов Дом 1, представлява иновативна и стимулираща инициатива, която цели да възнагради и мотивира членовете на екипа за тяхната ангажираност и постижения. Съгласно тази програма, всеки член на екипа получава сериозен бонус на всеки 5 години в компанията. Този бонус не само възнаграждава добрите постижения, но и създава допълнителна мотивация за поддържане на високи стандарти в работата. 

Компанията предлага иновативен и гъвкав подход, който гарантира финансова сигурност и увереност за бъдещето на своите бизнес партньори.

Според програмата, служителите имат възможност да получат пенсия след 60-годишна възраст, при условие че са били активен член на екипа не по-малко от 10 години. За всяка година от тяхната ангажираност в компанията, Нов Дом 1 изплаща бонус от 1000 лева. Тази програма не само предоставя финансова стимулация, но и подчертава важността на дългосрочната ангажираност и преданост към компанията.


Със своите уникални подходи и ангажираност към служителите си, Нов Дом 1 продължава да се утвърждава като водеща компания в сферата на недвижимите имоти, като в същото време се грижи за благополучието и успеха на своя екип.

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле